Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
25/11/2018 18:14 - Jumping

CSICh Lichtenv.: V. Morssinkhof 2de in de GP

Op het jeugdconcours van het Nederlandse Lichtenvoorde is onze landgenoot Viktor Morssinkhof er net niet in geslaagd om de Grote Prijs voor de Children aan zijn palmares toe te voegen. In een barrage waarvoor zich slechts 2 combinaties wisten te plaatsen zette hij met de 12-jarige Bubsylon (Upsilon Van De Heffinck) in 35.46 seconden wel de snelste tijd neer, maar kreeg hij helaas onderweg een springfout.

 

Daardoor was het de Nederlandse amazone Femke Braat die bovenaan het podium mocht plaatsnemen. Zij deed er met de 11-jarige Culia (Tangelo Van De Zuuthoeve) in 44.38 seconden wel ruim langer over, maar ze wist wel alle balken in de lepels te houden. De 3de plaats was nog voor de Nederlandse Julia van der Heijden. Zij wist het met de 12-jarige Baileys (Vincenzo) wel foutloos te houden, maar kreeg 1 strafpuntje voor tijd aangerekend.

 

Small Tour

 

Ook in de 1.10m hoge Small Tour die vanmorgen op het programma stond wist Viktor Morssinkhof zich al in de kijker te rijden. Hierin bleef hij met de 10-jarige Care For Love (Cardento VDL) foutloos in 65.64 seconden wat hem een 4de plaats opleverde.  De overwinning was hier voor de Nederlandse Mila Everse die haar 18-jarige Tuidam De Tivoli (Guidam) rondstuurde in 62.38 seconden.

 


Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions