Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
25/11/2018 17:56 - Jumping

CSI1* Maastricht: A. Philippaerts domineert!

Het voormiddagprogramma van Jumping Indoor Maastricht stond volledig in het teken van de finalerubrieken voor de CSI1* competitie! In de finale van de Big Tour, waarbij de hindernissen op een hoogte van 1.35m stonden, was het onze landgenoot Anthony Philippaerts die wist te domineren! In een barrage waarvoor zich 8 combinaties wisten te plaatsen legde hij beslag op zowel de 1ste als op de 2de plaats!

 

Winnen deed hij met de 10-jarige merrie Insolente Des Dix Bonniers (Winningmood Van De Arenberg). Hij wist de klok te stoppen op 35.53 seconden en zo concurrentie de loef af te steken. Voor de 2de plaats kon hij dan weer rekenen op de 8-jarige All Right du Genet (Allegreto), waarmee hij zich door voorbije dagen ook al wist te klasseren. Ditmaal had hij 35.87 seconden nodig om de finish te bereiken.

 

De andere plaatsen in de top 5 bleven allemaal in eigen land met op de 3de plaats Bart Haselbekke en de 10-jarige Dorus (Sam R). Haselbekke, die de voorbij dagen al 2 keer won, klokte af in 35.95 seconden en had zo dus opnieuw een podiumplaats te pakken. De 4de plaats was voor amazone Beau Schuttelaar. In het zadel van de 8-jarige Fugon (Ultimo) kwam zij over de meet in 36.38 seconden, maar kreeg daarbij ook wel een springfout te verwerken. Mel Thijssen tenslotte mocht de top van het klassement afsluiten op de 5de plaats. Zij stuurde de 7-jarige Gladstone (Eldorado Van De Zeshoek) rond in 39.64 seconden, dit ook met 4 strafpunten.

 

TAGS   |   ANTHONY PHILIPPAERTS   |   BART HASELBEKKE

Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions