Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
25/11/2018 17:40 - Jumping

CSI2* Lier: Podiumplaats voor De Hornois!

De slotdag van de internationale jumping van Lier startte vanmorgen met de Prijs Altez, een 1.30m/1.35m rubriek voor de CSI2* competitie! De beste Belgische prestatie kwam daarin van de jonge amazone Caro-Belle De Hornois. In het zadel van de 10-jarige Idyllis L (Andiamo) snelde ze in de 2de fase door de finish in 26.03 seconden en nam zo de 3de plaats voor haar rekening.

 

De winst moest ze laten aan de Braziliaan Caio Carvalho Filho, die zich de voorbij dagen al enkele keren wist te klasseren. Hij zette met de 9-jarige Jack Russel Db (Toulon) de klok stil op 24.91 seconden en wist daarmee de concurrentie te verschalken. Net voor De Hornois kwam nog de Ier Ethen Ahearne. Die kruiste met de eveneens 9-jarige Viking Des Luthiers (Diamant de Semilly) de meet in 25.09 seconden en nestelde zich zo op de 2de plaats. Jeroen Appelen wist de 4de plaats dan weer in België te houden. Hij had er met de 8-jarige Faith (Bugatti VDL) 27.12 seconden voor nodig om de finish te bereiken en strandde zo dus net naast het podium. De 5de plaats was nog voor de in Nederland gevestigde Zweedse amazone Annika Axelsson. Die zette met de ook al 9-jarige Csf Vinze (Luidam) een tijd van 27.24 seconden op het scorebord.

 

Verderop in het klassement was er nog een 6de plaats voor Marthe Van Gorp met Loreen Van De Landhoek (Breemeersen Adorado), een 9de plaats voor Bart Anthonissen met Abbylithya Z (Andiamo), een 10de plaats voor opnieuw Marthe Van Gorp, ditmaal met de 9-jarige Mellifluous (Monte Bellini), een 12de plaats voor Thomas De Wit met Gazelle Van De Byloke (Wandor Van De Mispelaere), een 13de plaats voor Dries Goossens met Queen Of Hearts (Heartbeat), een 15de plaats voor Angelique De Vuyst met Felicie Du Breux (Belitys de la Demi Lune) en een 16de plaats voor Zoe Conter met Umour Noir De Crann (Kannan).

 


Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions