Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
25/11/2018 15:36 - Jumping

WB: Daniel Deusser wint, Belgen domineren

De wereldbeker van Madrid werd gedomineerd door de Belgen en gewonnen door Daniel Deusser (Tobago Z, Tangelo vd Zuuthoeve), die eerder al de WB van Verona won. Zes landgenoten kwamen aan de start in de zesde manche van de wereldbeker, niemand liet een balk vallen. Onze twee amazones, Gudrun Patteet (Sea Coast Pebbles Z, Picasso Z) en Celine Schoonbroodt (Cheppetta) lieten in de basisomloop enkel één strafpuntje optekenen voor het overschrijden van de toegestane tijd. Ze werden er respectievelijk nog elfde en twaalfde mee. De top tien ging naar de barrage en daarin was Daniel Deusser een halve seconde sneller dan Steve Guerdat (Ulysse des Forets). Niels Bruynseels debuteerde met Delux van T&L (Toulon) en kwam foutloos aan de meet op de vierde plaats, net voor François Mathy jr (Uno de la Roque, Numero Uno). Pieter Devos en Claire Z (Clearway) lieten in de jump off een balk vallen op de steilsprong en finishten op de zevende plaats. Wilm Vermeir en IQ vh Steentje (Toulon) gingen tweemaal in de fout en werden negende.   

In de WB stand blijft Pieter Devos op de tweede plaats en is hij met 49 punten nu al zeker van de finale. Daniel Deusser krijgt voor zijn twee overwinningen 40 punten en staat derde, Niels Bruynseels volgt op de zesde plaats met 31 punten.

 


Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions