Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
25/11/2018 08:16 - Jumping

CSI5* Madrid: Devos 8ste in hoofdrubriek!

De Duitser Marcus Ehning heeft gisterenavond op de Madrid Horse Week de 1.50m hoofdrubriek op zijn naam weten te schrijven. De beste 10 deelnemers uit de basisronde plaatste zich voor de Winning Round. Daarin was het Ehning die het laken naar zich toe wist te trekken. Samen met zijn 13-jarige Funky Fred (For Pleasure) kwam hij aan de mee in 37.18 seconden en wist daarmee de concurrentie achter zich te laten.

 

Het zilver was voor de snelle Italiaan Emanuele Gaudiano. Die stuurde zijn 9-jarige Chalou (Chacco Blue) naar een finishtijd van 37.83 seconden en greep zo dus nipt naast de winst. De Fransman Guillaume Foutrier wist het podium te vervolledigen met zijn 11-jarige Tchin de la Tour (Chin Chin). Zij hadden er 38.08 seconden voor nodig om de eindmeet te bereiken. Ehning’s landgenoot Ludger Beerbaum nam dan weer de 4de plaats voor zijn rekening. Hij zadelde zijn inmiddels 15-jarige Chiara (Contender) en wist de klok te stoppen op 38.89 seconden. De 5de plaats tenslotte was voor de Nederlander Marc Houtzager. Die bracht zijn 12-jarige Sterrehof’s Baccarat (Padinus) aan de eindmeet in 40.20 seconden.

 

Ook Pieter Devos wist zich met de 9-jarige Jade Vd Bisschop (Ogano Sitte) te plaatsen voor de Winning Round. Daarin kreeg hij echter een springfout waardoor hij genoegen moest nemen met de 8ste plaats.

 

TAGS   |   EMANUELE GAUDIANO   |   GUILLAUME FOUTRIER   |   MARCUS EHNING   |   PIETER DEVOS

Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions