Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
24/11/2018 22:22 - Jumping

CSI4* Maastricht: Guery komt net tekort...

Onze landgenoten blijven het goed doen net over de grens op Jumping Indoor Maastricht! Nadat het gisteren Jos Verlooy was die zich in de kijker wist te rijden was het vandaag de beurt aan Jérôme Guery om van zich te laten horen. In de 1.50m hoofdrubriek greep hij vanavond net naast de overwinning met zijn 9-jarige Kel’Star du Vingt Ponts (Kannan). Hij leek thans op weg naar winst nadat hij een chronotijd van 40.13 seconden liet noteren.

 

Maar dat was buiten de Nederlander Willem Greve gerekend... Greve verscheen als allerlaatste in de ring met zijn 11-jarige Zypria S (Canturo) en verwees Guery naar de 2de plaats nadat hij een finishtijd van 39.12 seconden op he scorebord wist te toveren. De 3de plaats was voor de Nederlandse amazone Kim Emmen. Zij kwam met de 10-jarige Delvaux (Chacco Blue) foutloos over de meet in 40.23 seconden en stond zo nog net mee op het podium. Jur Vrieling was dan weer goed voor de 4de plaats. Samen met de 10-jarige Dallas VDL (Douglas) zette hij in 39.20 seconden de 2de snelste tijd, maar een balk zorgde ervoor dat hij genoegen moest nemen met de eerste plaats naast het podium. Ook de Amerikaan Wilton Porter kreeg met de 11-jarige Caletto Cabana (Cassini I) een springfout. Hun tijd van 39.24 seconden leverde hen nog een 5de plaats op.

 

Ook Olivier Philippaerts behoorde nog tot de prijswinnaars. Hij kreeg met de 9-jarige H&M Extra (Berlin) een puntje voor tijd in de basisomloop en werd zo 11de.

 

TAGS   |   JEROME GUERY   |   KIM EMMEN   |   WILLEM GREVE

Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions