Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
24/11/2018 22:04 - Jumping

CSI2* Lier: Gilles Thomas voor 2 Brazilianen

Onze landgenoten waren vandaag in goede doen op het internationale concours in het Lierse Azelhof! Nadat Charlotte Van Duppen vanmiddag al de 1.30m rubriek wist te winnen was het vanavond de beurt aan regerend Belgisch Kampioen Young Riders Gilles Thomas om een nieuwe overwinning aan zijn palmares toe te voegen! In de Prijs Van De Poel, een 1.40m rubriek in 2 fasen, was hij de beste met de 8-jarige Calleryama (Casall). Thomas klokte af in 24.42 seconden en wist zo de concurrentie achter zich te laten.

 

Hij kreeg op het podium gezelschap van de Brazilianen Joao Victor Castro en Cassio Rivetti. Castro zat in het zadel van de 9-jarige Jolien Van Dorperheide (Winningmood Van De Arenberg) en kruiste de meet in 25.22 seconden terwijl Rivetti met de 8-jarige Kaiser Van Het Lambroeck (Nabab De Reve) de klok wist te stoppen op 25.91 seconden. Jens Vandenberk moest dan weer tevreden zijn met de plaats net naast het podium. Hij kwam binnen in 26.42 seconden en rekende daarvoor opnieuw op de 9-jarige Esprit (Sir Scandic). En ook de 5de plaats bleef nog in eigen land dankzij Stéphanie Andries en haar eveneens 9-jarige Javenia (Nonstop). Zij zette een tijd van 26.74 seconden op het scorebord.

 

Verder in het klassement was er nog een 6de plaats voor Leonie Peeters met Al Capone (Alcatraz), een 9de plaats voor Nick Vrins met Amie De Favi (Diamant de Semilly), een 10de plaats voor Cederick Deknudt met Kimira Van Het Kluizebos (Boris Van Het Kluizebos), een 11de plaats voor Gilles Detry met Catwalk Kobe Of Ballmore (Chacco Blue), een 13de plaats voor Olivier Van Roosbroeck met Kim Ball (Cicero Z Van Paemel), een 16de plaats voor Kirsten Rombouts met Euptric Van Beek (Clintord) en een 22ste plaats voor Christophe Vanderhasselt met Oceans Skills (Odermus).

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions