Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
24/11/2018 21:43 - Jumping

CSI5* Madrid: Celine Schoonbroodt wordt 3de

Op de Madrid Horse Week stonden voor de ruiters en amazones van de CSI5* competitie vandaag 2 rubrieken op het programma. Gestart werd er met de Air Europa Trophy, een 1.45m rubriek rechtstreeks op tijd. Voor ons land wist Celine Schoonbroodt-de Azevedo zich in de kijker te rijden. In het zadel van de 9-jarige Venus de l’Eyre (Quick Star) snelde zij door de meet in 53.19 seconden en verzekerde zich zo van de 3de plaats op het podium.

 

Het was de Britse amazone Laura Renwick die de eindlaureate werd in deze speedclass. Zij kruiste met de 10-jarige Dublin V (Vigaro) de meet in 52.24 seconden en wist zo de concurrentie achter zich te laten. De 2de plaats ging naar de Nederlander Maikel Van der Vleuten. Die finishte met de 8-jarige Beauville Z (Bustique) in 53.02 seconden en nestelde zich zo tussen Renwick en Schoonbroodt-de Azevedo op de 2de plaats. De 4de plaats was voor de Portugees Luis Sabino Goncalves. Die zadelde de 9-jarige Dominka van de Lucashoeve (Cardento VDL) en klokte af in 54.64 seconden. Tenslotte wist ook de Spanjaard Manuel Fernandez Saro zich een plaat in de top van het klassement te veroveren. Hij bracht de 10-jarige Usador du Rouet (Crusador) aan de finish in 55.56 seconden.

 


Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions