Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
24/11/2018 16:11 - Jumping

CSI2* Lier: Van Duppen snelt naar winst!

Onze landgenote Charlotte Van Duppen heeft zonet in het Azelhof in Lier de 1.30m rubriek van de CSI2* competitie op haar naam geschreven! In een tabel A in 2 fasen was zij de beste met haar 8-jarige Nushuaia Z (Numero Uno). Het duo wist de klok stil te zetten op 29.98 seconden en zo de concurrentie het nakijken te geven.

 

Het zilver was voor de Braziliaan Cassio Rivetti. Die stuurde de eveneens 8-jarige Kheops De Bois-mesange (Baloubet du Rouet) door de meet in 30.60 seconden. De rest van de top 5 bleef volledig in eigen land met op de 3de plaats amazoen Tatiana Troiani. Die zat in het zadel van de 10-jarige Charlon (Chalan) en verzekerde zich van een podiumplaats na een chronotijd van 30.75 seconden. Net naast dat podium strandde dan weer Jan Van Dyck met zijn 7-jarige La Luna De Mauretus (Thunder Van De Zuuthoeve). Zij kwamen binnen in 31.02 seconden en moesten daarmee genoegen nemen met de 4de plaats. De laatste die zich in de top 5 wist te rijden was Steve Lefevre. Die klokte af in 31.75 seconden en kon daarvoor rekenen op de 9-jarige Jericho Van Orti (Emerald Van ’t Ruytershof).

 

Verderop in het klassement was er nog een 6de plaats voor Amber Bogaert met World Top Van De Steenberg (Nonstop), een 7de plaats voor Olivier Van Roosbroeck met Fanya (Eldorado Van De Zeshoek), een 8ste plaats voor Maxime Hazebroek met Jartelle Van De Thijshoeve (Cooper Van De Heffinck), een 9de plaats voor opnieuw Amber Bogaert, ditmaal met Vuiton Platiere (Quidam De Revel), een 10de plaats voor Elisa Strubbe met Lando Van de Oude Molenhoeve (Numero Uno) en een 13de plaats voor Jeroen De Winter met Calamity Jane Z (Cumano).

 

TAGS   |   CASSIO RIVETTI   |   CHARLOTTE VAN DUPPEN   |   JAN VAN DYCK   |   STEVE LEFEVRE   |   TATIANA TROIANI

Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions