Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
24/11/2018 15:37 - Jumping

CSIYH1* Lier: De Wit en Conter in top 10!

In Lier kwamen vanmiddag na de 5- en 6-jarige paarden ook de 7-jarige paarden opnieuw in de ring. Onze landgenoten moesten in tabel A rechtstreeks op tijd echter genoegen nemen met de ereplaatsen. Zo was er een 8ste plaats voor Thomas De Wit met de Looping (Nabab de Reve – F: Benjamin Pieters), een 9de plaats voor Stephex-amazone Emilie Conter met Legolas Ter Wilgen (Emmerton – F: Wilfried Rooms) en een 12de plaats voor Karline De Brabander met L’Hermes de Muze (Elvis Ter Putte – F: Joris De Brabander).

 

Het was de Braziliaan Caio Carvalho Filho die de eindlaureaat werd in deze rubriek. Samen met zijn SBS-gefokte Fauve Db (Gitano Van Berkenbroeck – F: Nicole Bouilliart), waarmee hij vorig jaar in Gesves Belgisch Kampioen 6-jarige paarden werd, snelde hij door de eindmeet in 56.92 seconden en wist daarmee de concurrentie te verschalken. Het zilver was voor de Fransman Robinson Maupiler en de Holstein-gefokte Dassina Va (Nonstop – F: Manfred von Allwörden). Zij kruisten de meet in 56.96 seconden en kwamen zo amper 4 honderdsten van een seconde tekort voor winst. Caio Carvalho was in goeden doen, want hij nam naast de overwinning ook nog de 3de plaats voor zijn rekening. Ditmaal reed hij de Zangersheide-gefokte Clotilde De La Croix Z (Cosinhus – F: Caroline Steeman) door de finish in 58.21 seconden. De Duitse Julia Gorski met de Holstein-gefokte Catrice F (Clinton – F: Norbert Frings) en de Canadese Anne Clarie Beton met de BWP-gefokte Laurier (Zirocco Blue VDL – F: Ann Keisse) waren de overige 2 gegadigden in de top 5 van het klassement. Hun finishtijden waren respectievelijk 61.90 seconden en 62.57 seconden.

 

TAGS   |   CAIO CARVALHO   |   ROBINSON MAUPILER

Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions