Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
24/11/2018 15:08 - Jumping

Euregio U25 Maastricht: Winst voor Pluymers

Op Jumping Indoor Maastricht stond vanmorgen na de rubrieken voor de CSI1* competitie de Euregio Jumping U25 rubriek op het programma, een rubriek waarin Nederlandse, Belgische en Duitse combinaties het tegen elkaar opnemen.

 

De winst ging naar ons land dankzij amazone Kaat Pluymers en haar 11-jarige Cheyenne van de Berkenen Z (Candence Van ’T Gelut). In een barrage waarvoor zich 12 combinaties wisten te plaatsen snelde Pluymers door de meet in 29.06 seconden en bleef zo als enige onder de grens van de 30 seconden. De Nederlandse Mariska Ewalds was degene die het dichtst in de buurt wist te komen. Zij stuurde de 6-jarige Highway (Tangelo Van De Zuuthoeve) naar een finishtijd van 30.24 seconden en moest zo tevreden zijn met de 2de plaats. De 3de plaats was opnieuw voor ons land met Tristan Guisson en de eveneens 6-jarige Naturelle van het Legitahof Z (Nabab de Reve). Na een chronotijd van 30.75 seconden mochten zij het podium vervolledigen. De andere plaatsen in de top 5 waren opnieuw voor Nederland met op de 4de plaats Laura Scheepers. Die zat in het zadel van de 10-jarige Dutch (Cantos) en wist te klok te stoppen op 31.70 seconden. Liz Theelen tenslotte sloot de top van het klassement af op de 5de plaats. Zij finishte met de 7-jarige Gada (Cadence van ’t Gelutt) in 32.83 seconden.

 

Voor ons land was er verder nog een 8ste plaats voor Charlotte Philippe met Cordovero By Marstyl (Cambito Van De Helle) en een 9de plaats voor Runu Reynders met Folie (Nonstop).

 

TAGS   |   KAAT PLUYMERS   |   MARISKA EWALDS   |   TRISTAN GUISSON

Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions