Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
24/11/2018 14:42 - Jumping

CSIYH1* Kronenberg: Mertens in de top 5!

In het Hippisch Centrum De Peelbergen in het Nederlandse Kronenberg startte men vanmorgen op de West Arena met de finalerubriek voor de 5- en 6-jarige paarden. Voor ons land was er daarin een 5de plaats voor Hanne Mertens en haar BWP-gefokte Meursault Di Fer (I Am Moerhoeve’s Star – F: Jan Mertens). Zij zette in deze tabel A rechtstreeks op tijd de klok stil op 61.36 seconden en had zo een plaats in top van het klassement te pakken.

 

Bovenaan het klassement stond de Turkse ruiter Omer Karaevli. In het zadel van de KWPN-gefokte Hayley (Eurocommerce London) snelde hij naar een finishtijd van 58.26 seconden en wist daarmee de concurrentie achter zich te houden. De 2de plaats was voor de Nederlandse amazone Sacha De Wit. Zij kruiste met haar KWPN-gefokte Investment (Action-Breaker) de meet in 59.62 seconden en wist zo net naar landgenoot Eric Jr van der Vleuten achter zich te houden. Die kwam met de KWPN-gefokte Ilitta (Ustinov) binnen in 59.71 seconden en werd zo dus 3de. Tenslotte wist ook de Demi van Grunsven het nog sneller te doen dan Mertens. Zij klokte met de ook al KWPN-gefokte Hucinta (Namelus R – F: G. Van De Winkel) af in 61.12 seconden en werd zo dus 4de.

 

TAGS   |   ERIC JR. VAN DER VLEUTEN   |   HANNE MERTENS   |   OMER KARAEVLI   |   SACHA DE WIT

Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions