Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
24/11/2018 14:23 - Jumping

CSI1* Maastr.: Ook Thibaut Bollen wordt 3de!

In Maastricht stond vanmorgen na de 1.30m hoge Big Tour de 1.20m Small Tour op het programma. Ook hierin wist zich met Thibaut Bollen een landgenoot in de kijker te rijden. In het zadel van de 8-jarige Cassara (Cassaro) liet hij alle balken in de lepels en bezette hij de 3de plaats na een finishtijd van 55.91 seconden.

 

De overwinning bleef opnieuw in eigen land en daarvoor zorgde Gert-Jan Horsmans. Die kwam met de eveneens 8-jarige Celinda Z (Calvino Z) aan de meet in 55.56 seconden en was zo net iets sneller dan de Amerikaanse Sarah Rose Berg. Die kruiste met de 14-jarige Wonder S (Contendro I) de meet in 55.57 seconden en werd zo dus 2de. De andere 2 plaatsen in de top 5 van het klassement bleven opnieuw in Nederland met op 4 amazone Imke Gradussen. Die stuurde de 8-jarige Feberlina (Calvaro F.C.) door de meet in 57.61 seconden en strandde zo net naast het podium. Jasper Bulthuis en de 7-jarige Lolita (Dobel’s Cento) waren nog goed voor de 5de plaats. Zij klokten af in 58.93 seconden.

 

TAGS   |   GERT-JAN HORSMANS   |   SARAH ROSE BERG   |   THIBAUT BOLLEN

Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions