Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
24/11/2018 13:58 - Jumping

CSIYH1* Lier: Ugo Berrittella wint finale!

Onze landgenoten hebben vanmorgen in het Azelhof de finalerubriek voor de 5- en 6-jarige paarden volledig naar hun hand gezet! De volledige top 8 kleurde Belgisch met op kop Ugo Berrittella en zijn BWP-gefokte Moonlight (Emerald Van ’t Ruytershof – F: Jos Govaerts). Berrittella, die ook gisteren al 3de was, finishte in een barrage met 26 deelnemers in 29.25 seconden en wist daarmee de concurrentie achter zich te laten.

 

Op de 2de plaats kregen we met Bart Anthonissen de winnaar van de openingsrubriek van donderdag. Hij deed met de BWP-gefokte Mister Grey Castanoo (Zirocco Blue VDL – F: Gerd Wauters) een goede poging, maar kwam na een chronotijd van 29.55 seconden uiteindelijk 30 honderdsten van een seconde tekort om Berrittella van de troon te stoten. Melanie Gelin wist het podium dan weer te vervolledigen met haar Zangersheide-gefokte Attoucha Hero Z (Aganix Du Seigneur – F: Luc Henry). Zij had er in de barrage 29.64 seconden voor nodig om de eindmeet te bereiken. Ook Jeroen De Winter was opnieuw in de bovenste regionen van het klassement terug te vinden. Hij stuurde de BWP-gefokte Mystic Van ’T Hoogeinde (Echo Van ’T Spieveld – F: Rony Thys) door de meet in 30.22 seconden en werd zo 4de. Odile Gierech tenslotte sloot de top van het klassement af op de 5de plaats. Zij zette met de Zangersheide-gefokte A-myra Z (Arko III – F: Theo Korsten) de klok stil op 30.35 seconden.

 

Gierech werd verder ook nog 6de met Geisha Des Sequoias (Bamako de Muze – F: Elevage Des Sequoais), Kirsten Rombouts 7de met Minerva De Kalvarie (Elvis Ter Putte – F: N.V. Stal De Kalvarie), Rachel Steffen 8ste met Guelfo (Grey Top – F: Societa Agricola La Magnifica Snc), Melanie Gelin 10de met Alana Hero Z (Aganix Du Seigneur – F: Luc Henry), Nick Moyaert 12de met Mont Blanc V/d Waterhoeve (Sisley De La Tour Vidal – F: Patrick Moyaert) en Rachel Steffen 14de met El Barone 111 Z (Emerald Van ’t Ruytershof – F: Stal Harrie Theeuwes & Baron De Borrekens).

 

TAGS   |   BART ANTHONISSEN   |   JEROEN DE WINTER   |   MELANIE GELIN   |   ODILE GIERECH   |   UGO BERRITTELLA

Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions