Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
24/11/2018 13:31 - Jumping

CSI1* Maastricht: A. Philippaerts op podium!

De tweede dag van Jumping Indoor Maastricht startte vanmorgen met de 1.30m hoge Big Tour van de CSI1* competitie! Net als gisteren liet de jonge Anthony Philippaerts zich daarin opmerken met de 8-jarige All Right du Genet (Allegreto). In een tabel A rechtstreeks op tijd klokte Philippaerts af in 57.10 seconden en bezette daarmee de 3de plaats op het podium.

 

De winst was net als gisteren voor de Nederlander Bart Haselbekke met zijn 10-jarige Dorus (Sam R). Hij snelde door de meet in 54.77 seconden en was daarmee beduidend sneller dan de concurrentie. Ook zijn landgenoot Gert-Jan Horsmans wist het nog sneller te doen dan Philippaerts. Hij finishte met de 7-jarige Grieg S (Indoctro) in 56.50 seconden en nestelde zich zo op de 2de plaats. Ralph Slaats wist ook de 4de plaats nog in eigen land te houden. Hij had er met de 8-jarige Fabio (Calvaro F.C.) 57.28 seconden voor nodig om de eindmeet te bereiken. De laatst die zich een plaats in de top 5 van het klassement wist te veroveren was de Canadese Julia Tops. Die zette met de 12-jarige India Blue ZF  (Mr. Blue) een tijd van 57.46 seconden op het scorebord.

 


Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions