Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
24/11/2018 13:09 - Jumping

CSI2* Lier: Constant van Paesschen wordt 2de

In het Azelhof in Lier stond vanmorgen reeds op 08.00u de eerste rubriek van de dag op het programma! In de Prijs Cavalor, een 1.35m rubriek voor de CSI2* competitie, was er een 2de plaats voor onze landgenoot Constant van Paesschen. Die zadelde de 7-jarige Bugano De L’Abbaye (Ugano Sitte) en greep net naast de overwinning nadat hij de tijd had weten te stoppen op 60.92 seconden.

 

Het was de Zwitserse Emilie Stampfli die de prestatie van van Paesschen nog wist te overtreffen! Zij kwam met de eveneens 7-jarige Quidam Vom Ilum Ch (Quebracho Semilly) over de meet in 60.38 seconden en mocht zo bovenaan het podium plaatsnemen. De 3de plaats was voor de Italiaan Andrea Di Silvestro. Die stuur de ook al 7-jarige Quista Du Faurieu Z (Quidam De Revel) naar een finishtijd van 61.53 seconden en vervolledigde dus zo het podium. Op ruim 3 seconden was de 4de plaats voor de Duitser Alois Pollmann –Schweckhorst. Die klokte af in 65.94 seconden en kon daarvoor rekenen op de 11-jarige Henna De Goedereede (Argentinus). De Tsjechische Charlotte Augier De Moussac sloot de top van het klassement af op de 5de plaat. Zij kwam met de 9-jarige Jules Verne Db (Flamenco De Semilly) binnen in 66.68 seconden.

 

Verder was er nog een 6de plaats voor Charlotte Peeters met Tekila Du Beau Mont (Nectar Des Forets) en een 9de plaats voor Mathias Hazebroek met Jurre (Toulon).

 


Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions