Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
23/11/2018 22:55 - Jumping

CSI5* Madrid: Bruynseels 6de in hoofdrubriek

Op de Madrid Horse Week stond vanavond voor de CSI5* competitie de 1.55m hoofdrubriek op het programma. 7 van de 43 combinaties slaagden erin om in de basisomloop de 0 op het scorebord te houden en zich te plaatsen voor de barrage, waaronder onze landgenoten Niels Bruynseels en Pieter Devos. Bruynseels wist het in die barrage met de 9-jarige Jenson Van ’t Meulenhof (Vagabond De La Pomme) opnieuw foutloos te houden en strandde op de 6de plaats na een chronotijd van 44.50 seconden. Devos kende met zijn 10-jarige Claire Z (Clearway) wat pech en werd 7de.

 

Het was de Fransman Julien Epaillard die de beste was in deze hoofdrubriek. Hij zadelde de 10-jarige Usual Suspect d’Auge (Jarnac) en reed de ruin naar een finishtijd van 41.29 seconden. Op iets meer dan een seconde was de 2de plaats voor de Ierse ruiter Mark McAuley. Die kruiste met de 9-jarige Jasco Vd Bisschop (Dulf van den Bisschop) de meet in 42.30 seconden en wist zo op zijn beurt de Fransman Simon Delestre achter zich te houden. Die kwam met de 13-jarige Hermes Ryan (Hugo Gesmeray) over de meet in 42.38 seconden en vervolledigde zo het podium. De 4de plaats was voor Stephex-ruiter Daniel Deusser en de 10-jarige hengst Tobago Z (Tangelo Van De Zuuthoeve). Zij hadden er 42.95 seconden voor nodig om de eindmeet te bereiken en moesten dus tevreden zijn met een plaats net naast het podium. De 5de plaats ging opnieuw naar Frankrijk en daarvoor zorgde Kevin Staut. Die stuurde de 9-jarige Viking d’La Rousserie (Quincy) rond in 44.03 seconden.

 

TAGS   |   JULIEN EPAILLARD   |   MARK MCAULEY   |   NIELS BRUYNSEELS   |   SIMON DELESTRE

Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions