Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
23/11/2018 22:33 - Jumping

CSI2 Lier: Vanderhasselt wint hoofdrubriek!

Vanmiddag greep hij in Lier nog net naast de overwinning in de 1.40m rubriek, maar vanavond was het dan toch raak voor Christophe Vanderhasselt in de 1.45m hoge Longines Rankingproef! In een barrage met 11 deelnemers klokte Vanderhasselt met zijn 10-jarige Identity Vitseroel (Air Jordan Z) af in 37.19 seconden en mocht zo een nieuwe Stephex Tack Box mee naar huis nemen!

 

De Nederlander Siebe Kramer legde beslag op de 2de plaats. Hij stuurde de 9-jarige Evermeta (Mr. Blue) door de meet in 37.48 seconden en moest zo dus de duimen leggen tegen onze landgenoot. Ook mee op het podium stond onze landgenote Ann Carton-Grootjans. Die wist de klok te stoppen op 38.11 seconden en kon daarvoor opnieuw rekenen op haar 8-jarige Kai Licha De Carmel (Prince Van De Wolfsakker). Bunoit Moeskops was dan weer goed voor de 4de plaats. Hij kruiste met de eveneens 8-jarige Kiarado (Diarado) de meet in 39.77 seconden en greep zo naast een podiumplaats. Max Sebrechts tenslotte strandde op de 5de plaats. Hij zette met zijn 10-jarige Cacaha Van Het Schaeck (Bamako de Muze) in 37.99 seconden de 3de tijd neer, maar kreeg onderweg helaas een springfout.

 

Verder was er nog een 6de plaats voor Jens Vandenberk met Silteplait De Circee (Ephebe For Ever), een 9de plaats voor Maxime Harmegnies met Seahorse Z (Scendix), een 11de plaats voor Dominique Hendrickx met Bacardi Les Hauts (Rexar Du Houssoit), een 13de plaats voor Constant van Paesschen met Isidoor Van De Helle (Canturo), een 18de plaats voor Hannes Symons met Jugana (Ugano Sitte), een 19de plaats voor Jeroen De Winter met Gretel S (Corland) en een 20ste plaats voor Dirk Demeersman met Justice Van Het Reigershoef (Clinton).

 


Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions