Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
23/11/2018 21:26 - Jumping

CSI4* Maastricht: Verlooy scoort opnieuw!

Jos Verlooy kan met een goed gevoel terugblikken op zijn eerste dag op Jumping Indoor Maastricht! Nadat hij in de vooravond al de 1.45m rubriek op zijn naam wist te schrijven wist hij zojuist ook te scoren in de 1.50m hoofdrubriek. In een barrage waarvoor zich 14 combinaties wisten te plaatsen liet hij met de 13-jarige Oaks Redwood (Asb Consquistador) opnieuw alle balken in de lepels en strandde hij op de 4de plaats nadat hij de chrono wist te stoppen op 34.79 seconden.

 

Het was de Duitse Meredith Michaels-Beerbaum die de eindlaureate werd in deze hoofdrubriek. Zij snelde met de 9-jarige Calle (Carell) naar een finishtijd van 33.31 seconden en wist daarmee de concurrentie achter zich te laten. Ook de sneller Ier Bertram Allen deed een aardige poging met zijn 12-jarige Gin Chin van het Lindenhof (Chin Chin). Hij kwam met zijn chronotijd van 33.86 seconden echter ruim een halve seconde tekort om de Duitse amazone van de troon te stoten. Ook mee op het podium stond de Nederlander Harrie Smolders. De stalgenoot van Jos Verlooy zat in de het zadel van de 14-jarige Zinius (Nabab de Reve) en wist een chronotijd van 33.91 seconden op het scorebord te zetten. Ook de 5de plaats bleef nog in eigen land en daarvoor zorgde Doron Kuipers en zijn 10-jarige Charley (Calido I). Zij kwamen binnen in 35.06 seconden en sloten zo de top van het klassement af.

 


Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions