Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
23/11/2018 21:10 - Jumping

CSIJ Lichtenv.: Morssinkhof wint opnieuw!

Simon Morssinkhof is aan een uitstekend concours bezig in het Nederlandse Lichtenvoorde! Nadat hij gisterenavond al de afsluitende 1.35m hoofdrubriek op zijn naam wist te schrijven was hij zonet opnieuw de beste in de 1.40m hoge Big Tour! Samen met de 9-jarige merrie Vivolta De Gree (Diamant de Semilly) snelde hij in de 2de fase door de meet in 26.25 seconden en wist zo de concurrentie achter zich te laten.

 

De 2de plaats bleef in eigen land en daarvoor zorgde Noëlle van der Velde. Die kruiste de meet in 27.57 seconden en kon daarvoor rekenen op de 8-jarige Faithless Mvdl (Ukato). De 3de plaats was voor onze landgenoot Laurens Houben, die zich ook gisteren al in de prijzen wist te rijden. Hij klokte met de 11-jarige Cuba Libre (Mr. Blue) af in 28.09 seconden en vervolledigde zo het podium. De Duitser Henry Delfs nam vervolgens de 4de plaats voor zijn rekening. Hij zadelde de 7-jarige Cocona (Carrico) en reed de merrie door de meet in 28.44 seconden. De Nederlander Bart van der Maat sloot de top van het klassement af op de 5de plaats. Hij kwam met de eveneens 7-jarige Oak Grove’s Enkidu (Ensor van de Heffinck) over de meet in 28.47 seconden.

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions