Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
23/11/2018 20:13 - Jumping

CSI2 Lier: Vilain leidt Belgisch peloton!

In Lier stond vanmiddag voor aanvang van de 1.45m hoofdrubriek nog een 1.20m rubriek voor de CSI2* competitie op het programma. Daarin kregen we een volledige Belgische top 5 met op kop Yves Vilain en zijn 15-jarige Oceans Eleven Sw Z (Olimpic Star). Vilain wist in de 2de fase de klok te stoppen op 27.16 seconden en zo de concurrentie achter zich te houden.

 

Maud Pietroniro was degene die het dichtst in de buurt wist te komen van Vilain. Zij klokte met haar 13-jarige Filou De Haistreux (Quick De Ste Hermelle) echter af in 27.86 seconden en moest zo vrede nemen met de 2de plaats. Charlotte Van Duppen wist het podium dan weer te vervolledigen met haar 8-jarige Kira – K.a (Nabab de Reve). Zij had er in de 2de fase 28.08 seconden voor nodig om de eindmeet te bereiken. Net naast het podium strandde thuisamazone Maxime Hazebroek. Die reed haar 9-jarige Jartelle Van De Thijshoeve (Cooper Van De Heffinck) naar een chronotijd van 29.46 seconden en wist daarmee net Bunoit Moeskops voor te blijven. Die vervolledigde met zijn 8-jarige Diora Vh Handeweehof Z (Diamant de Semilly) de top 5 na een eindtijd van 29.73 seconden.

 

Verder wist ook Caro-belle De Hornois zich in de kijker te rijden. Zij werd 6de met Idyllis L (Andiamo) en 9de met Helena (Excalibur). Verder was er nog een 11de plaats voor Melanie Gelin met Ishtar (Cicero Z Van Paemel).

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions