Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
23/11/2018 19:04 - Jumping

CSI5* Madrid: Mathy start met podiumplaats!

Het Wereldbekercircuit reist deze week van Stuttgart naar de Spaanse hoofdstad Madrid voor de Madrid Horse Week. In de CSI5* openingsrubriek over een hoogte van 1.45m liet onze landgenoot François Mathy Jr. zich zonet meteen opvallen met zijn 10-jarige Casanova de l’Herse (Ugano Sitte). Mathy Jr. finishte in deze tabel A rechtstreeks op tijd in 56.14 seconden en wist zo de 3de plaats voor zijn rekening te nemen.

 

Winst was er voor de Italiaan Luca Maria Moneta en zijn 8-jarige Amethyste du Coty (Diamant de Semilly). Zij kruisten de meet in 55.83 seconden en wisten zo overige deelnemers het nakijken te geven. Ook de Zwitser Pius Schwizer wist de prestatie van Mathy nog te overtreffen. Hij stuurde de 11-jarige Balou Rubin R (Balou du Rouet) naar een chronotijd van 55.90 seconden en legde zo beslag op de 2de plaats. De 4de plaats ging opnieuw naar Italië en daarvoor zorgde Eugenio Grimaldi. Die zette met de 11-jarige Hurricaine van de Fruitkorf (Darco) de klok stil op 57.52 seconden en moet zo tevreden zijn met een plaats net naast het podium. De Britse Laura Renwick tenslotte was goed voor de 5de plaats. Zij kwam met de 12-jarige Bintang II (Tangelo Van De Zuuthoeve) over de meet in 58.11 seconden.

 

TAGS   |   FRANçOIS MATHY JR   |   LUCA MARIA MONETA   |   PIUS SCHWIZER

Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions