Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
23/11/2018 18:49 - Jumping

CSI4* Maastricht: Verlooy snelt naar winst!

Op Jumping Indoor Maastricht is de eerste Belgische overwinning een feit! Jos Verlooy werd er vanmiddag de eindlaureaat in de Prijs Roelofsen Horsetrucks, een 1.45m rubriek voor de CSI4* competitie! Verlooy zadelde de 9-jarige Japatero VDM (Eldorado Van De Zeshoek) en wist de concurrentie achter zich te laten nadat hij in deze tabel A rechtstreeks op tijd een chronotijd van 57.68 seconden op het scorebord wist te toveren!

 

De 2de plaats was voor de Italiaan Piergiorgio Bucci. In het zadel van de eveneens 9-jarige Cochello (Casall) kwam hij aan de meet in 57.96 seconden en kwam zo net tekort om onze landgenoot van de troon te stoten. Kevin Jochems wist de 3de plaats dan weer in eigen land te houden. Hij kruiste met de 8-jarie Kyamant van ’t Spieveld (Diamant de Semilly) de meet in 58.48 seconden en stond zo ook mee op het podium. De Duitse Katharina Offel moest dan weer vrede nemen met de plaats net naast het podium... Zij finishte met de 9-jarige Elien (Carambole) in 62.04 seconden en werd zo dus 4de. De plaatsen 5, 6 en 7 gingen nog naar ons land met op de 5de plaats Thibault Philippaerts en de 8-jarige Krapuul F (Diamant de Semilly). Zij wisten de eindmeet te bereiken in 63.10 seconden en plaatsten zich zo nog net in de top van het klassement.

 

Jérôme Guery werd 6de met Kel’Star Du Vingt Ponts (Kannan) en Cindy van der Straten 7de met Catalina (Chacco Blue). Voor Nicola Philippaerts was er dan nog een 9de plaats met Edita (Ukato).

 

TAGS   |   JOS VERLOOY   |   KEVIN JOCHEMS   |   PIERGIORGIO BUCCI   |   THIBAULT PHILIPPAERTS

Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions