Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
23/11/2018 18:27 - Jumping

CSI2 Lier: Christophe Vanderhasselt net niet

Om klokslag 12.00u startte vanmiddag in het Lierse Azelhof de Prijs R&S Wegenbouw, een 1.40m rubriek voor de CSI2* competitie. Daarin was het net als vanmorgen in de rubriek voor de 5- en 6-jarige paarden net niet voor onze landgenoten... Christophe Vanderhasselt was degene die er het dichtste bij zat. Hij zadelde de 12-jarige Gino Van De Vrunte (Jokinal De Bornival) en strandde op de 2de plaats nadat hij een finishtijd van 27.77 seconden liet noteren. Ook Jens Vandenberk was opnieuw in de bovenste regionen van het klassement terug te vinden. Vandenberk, die ook al wist te scoren in de voorafgaande rubriek voor 7-jarige paarden, stuurde de 9-jarige Esprit (Sir Scandic) naar een chronotijd van 28.26 seconden en werd zo opnieuw 3de.

 

De overwinning moesten ze laten aan de Italiaan Giampiero Garofalo. Die zette met de 8-jarige Festinov (Ustinov) een tijd van 26.93 seconden op het scorebord en voorkwam zo een Belgische overwinning. Net na het podium kwam de Zweedse Axelina Pettersson Häggtröm. Die had er met de 9-jarige Evita (Carambole) 28.35 seconden voor nodig om de finish te bereiken en moest zo genoegen nemen met de 4de plaats. Ibrahim Hani Bisharat tenslotte wist de 5de plaats voor zijn rekening te nemen. Hij klokte met de eveneens 9-jarige Etos Hbc (Cantos) af in 28.44 seconden.

 

Voor Bunoit Moeskops was er nog een 6de plaats met Hilton De Mereyt (Flamenco De Semilly), voor Gilles Detry een 7de plaats met Catwalk Harry (Verdi TN), voor Thibeau Spits een 10de plaats met Juragold Bormes (Contact Van De Heffinck), voor vader Patrik Spits een 11de plaats met Jacobien Dwerse Hagen (Va Vite), voor Steve Lefevre een 14de plaats met Jericho Van Orti (Emerald Van ’t Ruytershof), voor Nick Vrins een 15de plaats met Amie De Favi (Diamant de Semilly), voor Stéphanie Andries een 17de plaats met For You (For Pleasure), voor Gilles Detry een 19de plaats met Double O Seven Pl (Ugano Sitte), voor Eleonore Lambilliotte een 23ste plaats met Don Juan Van De Donkhoeve (Bamako de Muze) en voor Stéphanie Andries nog een 25ste plaats, ditmaal met de Vivace De La Nagez (Norton D’Eole).

 


Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions