Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
23/11/2018 12:40 - Jumping

CSI1 Maastricht: A. Philippaerts in de top 5

In het MECC in Maastricht werd vanmorgen het startschot gegeven van een nieuwe editie van Jumping Indoor Maastricht. Het waren de ruiters en amazones van de CSI1* competitie die als eerste in de ring verschenen in 2 verschillende rubrieken. In de Big Tour over een hoogte van 1.30m was er direct een mooie klassering voor de jonge Anthony Philippaerts, die zich eerder deze maand nog verschillende keren in de kijker wist te rijden op de Mediterranean Equestrian Tour in het Spaanse Oliva. Philippaerts zat in het zadel van de 8-jarige All Right du Genet (Allegreto) en strandde op de 5de plaats nadat hij de klokt wist te stoppen op 27.04 seconden.

 

De volledige top 4 bleef in eigen land met op kop Bart Haselbekke en de 10-jarige Dorus (Sam R). Zij kruisten in de 2de fase de meet in 25.23 seconden en wist zo de concurrentie voor te blijven. De 2de plaats was voor Niels Bulthuis die voor deze rubriek beroep deed op de 7-jarige Genereux Fortuna (Wizzerd). Met hun tijd van 26.07 seconden kwam ze echter een kleine seconde tekort voor winst. Beau Schuttelaar vervolledigde het integrale Nederlandse podium dan weer op de 3de plaats. Zij stuurde de 8-jarige Florida Balia Nl (Bustique) naar een finishtijd van 26.50 seconden. De 4de plaats was nog voor Gert-Jan Horsmans en de 7-jarige Grieg S (Indoctro). Zij hadden er 26.87 seconden voor nodig om de eindmeet te bereiken.

 

Naast Anthony Philippaerts was ook Carmen Christiaansen een van de prijswinnaars. Zij werd 9de met de eveneens 7-jarige Gaucho (Spartacus TN).

 


Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions