Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
23/11/2018 12:21 - Algemeen

CSIYH1* Lier: Vandenberk op het podium!

Na de ochtendrubriek voor de 5- en 6-jarige paarden verschenen zonet in het Azelhof ook de 7-jarige paarden een eerste keer in de ring! Jens Vandenberk wist zich daarin te verzekeren van een podiumplaats met de BWP-gefokte Loyd (Zacharov TN – F: Fam. van Straaten). Het duo finishte in de 2de fase in 30.60 seconden en legde zo beslag op de 3de plaats.

 

De overwinning was voor de Italiaanse ruiter Raffaele Valente. Die zadelde de Iers-gefokte Columbcille Gipsy (Toulon – F: Eamonn Murphy) en wist een chronotijd van 29.70 seconden op het scorebord te zetten. Ook de Nederlandse Jody Van Gerwen wist het nog sneller te doen dan Vandenberk. Zij snelde met de Zangersheide-gefokte Zandro Z (Zandor Z – F: Maurice Hermans) naar een finishtijd van 30.04 seconden en nestelde zich zo op de 2de plaats. Cederick Deknudt moest net als vanmorgen tevreden zijn met een plaats net naast het podium... Hij klokte me de Zangersheide-gefokte Mister Q Vd Windeweg Z (Mylord Carthago – F: Luc Deknudt) af in 32.61 seconden en werd zo dus opnieuw 4de. De 5de plaats was nog voor de Deen Emil Hallundbaek en de SF-gefokte Bel Star (Untouchable M – F: Yves & Evelyne Le Tousey). Zij bereikten te eindmeet in 33.02 seconden.

 

Verder was er voor ons land nog een 6de plaats voor Jeroen De Winter met L’Innocence Van ’t Meulenhof (Diamant de Semilly – F: Mariette Van Lombergen), een 8ste plaats voor Kim Thiry met Fausto (Dokkum De Rialfo – F: Annemie Clerinx), een 9de plaats voor Jan Van Dyck met Largo (Kannan – F: Theo Motmans) en een 11de plaats voor Max Sebrechts met Lady Optima (Nabab de Reve – F: Optimus Agro).

 

TAGS   |   CEDERICK DEKNUDT   |   JENS VANDENBERK   |   JODY VAN GERWEN   |   RAFFAELE VALENTE

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions