Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
23/11/2018 11:26 - Jumping

CSIYH1* Lier: Belgen grijpen naast de winst

In het Azelhof in Lier hebben onze landgenoten zonet de duimen moeten leggen tegen de Duitser Kai Schäfer in de ochtendrubriek voor de 5- en 6-jarige paarden. Schäfer kwam met de Westfaals-gefokte Aurelia 52 (A La Carte Nrw – F: Heinrich Ramsbrock) aan de meet in 57.12 seconden en wist zo een peloton Belgen achter zich te laten.

 

De eerste in dat rijtje Belgen was amazone Ann Carton-Grootjans. Die stuurde haar BWP-gefokte Malissa de Muze (Vigo D’Arsouilles – F: Heli De Baere), waarmee ze gisteren ook al 4de was, naar een finishtijd van 59.56 seconden en greep zo net naast de winst. Ook mee op het podium stond Ugo Berrittella en zijn BWP-gefokte Moonlight (Emerald Van ’t Ruytershof – F: Jos Govaerts). Zij hadden er 59.67 seconden voor nodig om de eindmeet te bereiken. Net na het podium kwam dan Cederick Deknudt. Die zette een tijd van 59.92 seconden op het scorebord en kon daarvoor rekenen op de Holstein-gefokte Emira Quality (Clearway – F: Quality Stud). Jeroen De Winter tenslotte mocht de top van het klassement vervolledigen op de 5de plaats. Hij finishte met zijn Wereldkampioen Mystic Van ’T Hoogeinde (Echo Van ’T Spieveld – F: Rony Thys) in 60.20 seconden.

 

Verder was er nog een 6de plaats voor Laetitia Surin met Golden Lady Des Vergers (Sherman Sitte – F: Monique Sicard), een 7de plaats voor Bart Anthonissen met Mister Grey Castanoo (Zirocco Blue VDL – F: Gerd Wauters), een 8ste en 9de plaats voor Odile Gierech met de paarden Geisha Des Sequoias (Bamako de Muze – F: Elevage Des Sequoais) en A-myra Z (Arko III – F: Theo Korsten), een 10de plaats voor Kirsten Rombouts met Minerva De Kalvarie (Elvis Ter Putte – F: N.V. Stal De Kalvarie) en een 14de plaats voor Elisa Strubbe met Mika VD Wellington (Bamako de Muze – F: Emmeric Verheye).

 


Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions