Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
22/11/2018 23:15 - Jumping

CSIJ Lichtenv.: Winst voor Simon Morssinkhof

Op het jeugdconcours van het Nederlandse Lichtenvoorde heeft onze landgenoot Simon Morssinkhof de openingsdag zonet afgesloten met winst in de 1.35m hoofdrubriek voor de Juniors! 8 combinaties slaagden erin om in de basisomloop de 0 op het scorebord te houden en zich zo te plaatsen voor de barrage. Daarin was het dus Simon Morsskinkhof die triomfeerde. Hij stuurde zijn 11-jarige Perigrosso (Perigueux) naar een finishtijd van 35.70 seconden en wist daarmee de concurrentie te verschalken.

 

De 2de plaats was voor Simon’s nichtje Skye Morssinkhof, die rijdt onder de Nederlandse vlag. Zij wist het met haar 7-jarige G-Vingino-Blue (Zirocco Blue VDL) ook opnieuw foutloos te houden en stopte de klok op 36.15 seconden. Ook de andere plaatsen in de top 5 bleven in eigen land met op de 3de plaats Elise van de Mheen. Die bracht de 8-jarige Ferdinand B. (Verdi TN) aan de meet in 38.00 seconden en vervolledigde zo het podium. De 4de plaats was voor amazone Jessie Wiefferink. Die kwam met de 12-jarige Ballyquike Tipp Top (Courage II) over de meet in 43.89 seconden en strandde dus net naast het podium. Thieu Huijbregts tenslotte nam de 5de plaats nog voor zijn rekening. Hij wist met de 9-jarige Dalida van de Zuuthoeve (Thunder van de Zuuthoeve) de klok te stoppen op 37.76 seconden, maar kreeg helaas onderweg een springfout.

 


Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions