Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
22/11/2018 22:54 - Jumping

CSI2* Lier: Podiumplaats voor Leonie Peeters

In het Azelhof in Lier werd de openingsdag vanavond afgesloten met de tweede 1.40m rubriek. Daarin was het amazone Leonie Peeters die voor de beste Belgische prestatie wist te zorgen. Zij zadelde de 8-jarige Comme One Z (Comme d'Api vd Hacienda Z) en legde beslag op de 3de plaats nadat ze in deze tabel A rechtstreeks op tijd de klok wist te stoppen op 61.49 seconden.

 

Bovenaan het klassement stond de Amerikaan Alec Lawler met de 11-jarige Hendrik 41 (Querlybet Hero). Zij hadden er 58.24 seconden voor nodig om de eindmeet te bereiken en bleven zo als enige onder de grens van de 60 seconden. De 2de plaats was voor de Italiaan Lorenzo De Luca. Die kruiste met de 12-jarige Soory De L’Hallali (For Pleasure) de meet in 61.08 seconden en wist het zo dus nog net iets sneller te doen dan Peeters. Net naast het podium strandde de Nederlander Siebe Kramer... Die kwam over de meet in 61.57 seconden en kon daarvoor rekenen op de 11-jarige Zizi Donaldson (Quidam de Revel). Gilles Detry mocht de top van het klassement afsluiten op de 5de plaats. Hij bracht de 9-jarige Catwalk Harry (Verdi TN) aan de eindmeet in 62.24 seconden.

 

Koen Verdegem werd nog 6de plaats met Gursa Van Den Dael (Chacco Blue), Laetitia Surin 8ste met Calvia (Cartogran), Jeroen Appelen 9de met Grappeloup Van Het Reenhof (Kashmir Van Schuttershof), Christophe Vanderhasselt 11de met Gino Van De Vrunte (Jokinal De Bornival), Jens Vandenberk 13de met Silteplait De Circee (Ephebe For Ever) en Stéphanie Andries 15de met For You (For Pleasure).

 

TAGS   |   ALEC LAWLER   |   GILLES DETRY   |   LEONIE PEETERS   |   LORENZO DE LUCA

Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions