Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
22/11/2018 22:30 - Jumping

CSIU25 Lichtenvoorde: Laurens Houben op 6

Nadat de internationale jeugd afgelopen week nog te gast was in het Limburgse Sentower Park staat er deze week een jeugdconcours op het programma bij de familie Morssinkhof in het Nederlandse Lichtenvoorde. Onze landgenoot Laurens Houben wist zich daar vanavond in de kijker te rijden in de 1.40m hoofdrubriek voor de CSIU25 competitie. In een barrage waarvoor zich 8 combinaties wisten te plaatsen bleef hij met zijn 11-jarige Cuba Libre (Mr. Blue) opnieuw foutloos en strandde daarmee net naast de top 5 van het klassement.

 

De winst was nipt voor de Brit Alex David Gill. Die stuurde de 8-jarige Falanita (Corland) door de meet in 37.01 seconden en was zo amper 1 honderdste van een seconde sneller dan zijn dichtste achtervolgster. Dat werd de Duitse Miriam Zell die hiervoor kon rekenen op de 11-jarige Sissy 443 (Stalypso). De andere plaatsen in de top 5 van het klassement bleven allemaal in eigen land met op de 3de plaats Hessel Hoekstra. Die kwam met de 8-jarige F-Narcist (Eurocommerce Napels) over de meet in 39.74 seconden en stond zo nog net mee op het podium. Robin Bril slaagde hier dan weer net niet in... Hij kruiste met de 12-jarige Balou Puissant (Balouco) de meet in 41.67 seconden en werd zo dus 4de. Kim Hoogenraat tenslotte mocht de top van het klassement afsluiten op de 5de plaats. Zij finishte met de 8-jarige Accent Z (Air Jordan) in 43.05 seconden.  

 

TAGS   |   ALEX DAVID GILL   |   HESSEL HOEKSTRA   |   LAURENS HOUBEN   |   MIRIAM ZELL

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions