Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
22/11/2018 22:06 - Jumping

CSI2* Lier: Thibeau Spits in de top 5!

De jonge Thibeau Spits blijft zijn goede vorm van de laatste weken behouden. In het Azelhof wist hij zich vanavond opnieuw te verzekeren van een topklassering in de eerste 1.40m rubriek van de avond. Hij snelde met zijn 9-jarige Juragold Bormes (Contact Van De Heffinck) in deze tabel A rechtstreeks op tijd door de meet in 60.40 seconden en nam zo de 5de plaats voor zijn rekening.

 

De waren de Fransen die wisten te domineerden met op kop Robinson Maupiler. Die zette met de 11-jarige Talika Des Isles (Jarnac) de klok stil op 55.55 seconden en was zo een kleine seconde sneller dan zijn landgenote Marie Hecart. Die kwam met de 9-jarige Vahinee (Lauterbach) over de meet in 56.40 seconden en werd zo dus 2de. De 3de plaats was voor de Brit William Whitaker. Die kruiste met de 10-jarige Lammy Beach (Beach Ball) de meet in 57.37 seconden en vervolledigde zo het podium. De laatste die het nog sneller wist te doen dan de Spits was de Zweedse Stephex –amazone Petronella Andersson. Die finishte met de 9-jarige Eta Beta Di San Patrignano (Cornet Obolensky) in 60.31 seconden en legde zo beslag op de 4de plaats.

 

Verder was er nog een 6de plaats voor Kirsten Rombouts met Euptric Van Beek (Clintord), een 7de plaats voor Koen Verdegem met Kennedy Van Hd (Diamant de Semilly), een 8ste plaats voor Tatiana Troiani met Charlon (Chalan), een 9de plaats voor Ann Carton-Grootjans met Kai Licha De Carmel (Prince Van De Wolfsakker), een 12de plaats voor Marjan De Wachter met Darcotique V’t Meulenhof (Marius Claudius), een 14de plaats voor Kim Thiry met Casaleo Z (Cicero Z Van Paemel), een 16de plaats voor Elisa Strubbe met Gladiator Van ’t Paradijs (Shindler de Muze), een 17de plaats voor Rik Hemeryck met Deesse De La Sure (Quickfire De Ferann) en een 19de plaats voor Nick Vrins met Amie De Favi (Diamant de Semilly).

 

TAGS   |   MARIE HECART   |   ROBINSON MAUPILER   |   THIBEAU SPITS   |   WILLIAM WHITAKER

Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions