Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.



Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.




Inloggen

Onthoud mij
22/11/2018 21:32 - Jumping

CSI2* Kronenb.: Van Gelderen start met winst

Het belooft een druk weekend te worden bij onze Noorderburen waar er zowel internationaal gesprongen wordt in Maastricht als in het Hippisch Centrum De Peelbergen in Kronenberg! Op die laatste plaats in onze landgenoot Boy-Adrian Van Gelderen in ieder geval uitstekend van start gegaan! In de 1.40m hoge kwalificatierubriek voor de Grote Prijs van aanstaande zondag was hij de beste met zijn 12-jarige ruin Be Cool (Vanoverbeek). In een tabel A rechtstreeks op tijd snelde hij door de eindmeet in 59.93 seconden en wist zo de concurrentie overtuigend achter zich te laten.

 

De Brit Jonathon Buxton en zijn 15-jarige High Offley Arturos Catch (Arturo 8) waren degene die het dichtst in de buurt wisten te komen. Zij wisten de klok echter stil te zetten op 62.65 seconden en moesten zo duidelijk hun meerdere erkennen in onze landgenoot. De 3de plaats op het podium was voor de Fransman Clement Bohren. Die kruiste de finish in 62.82 seconden en kon daarvoor rekenen op de 12-jarige Acrobate de l’Herse (Kashmir Van Schuttershof). De andere plaatsen in de top 5 van het klassement bleven in eigen land met op de 4de plaats Piet Raijmakers Jr. Die klokte met de 13-jarige Van Schijndel’s Amberlina (Tangelo van de Zuuthoeve) af in 63.21 seconden en wist zo nipt Maikel van Mierlo achter zich te houden. Die nam met de 8-jarige Follow UP (Andiamo) de 5de plaats voor zijn rekening na een chronotijd van 63.24 seconden.

 

Naast de winst van Van Gelderen wist ook Karel Cox zich naar een klassering te rijden. Hij werd 18de met Kill Bill Max (Toulon).

 


Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions