Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
22/11/2018 21:13 - Jumping

CSI2* Lier: Laetitia Surin komt net tekort..

Na de 1.30m openingsrubriek werden vanmiddag in het Azelhof in Lier de hindernissen op een hoogte van 1.35m gezet voor de prijs Immofluisteraar. Voor ons land was er daarin een 2de plaats voor amazone Laetitia Surin. Samen met de 10-jarige Mr Magoo (Chacco Blue) kwam zij in de 2de fase aan de meet in 30.47 seconden en greep zo net naast de overwinning.

 

Het was de Braziliaan Joao Victor Castro die die prestatie van Surin nog wist te overtreffen. Hij stuurde de 9-jarige merrie Jolien Van Dorperheide (Winningmood Van De Arenberg) naar een finishtijd van 29.79 seconden en stond zo dus bovenaan het klassement. Ook de 3de plaats ging naar Brazilië en daarvoor zorgde Cassio Rivetti. Die kwam met de 8-jarige Kheops De Bois-mesange (Baloubet du Rouet) aan de meet in 31.56 seconden en verzekerde zich zo van een plaats op het podium. De 4de plaats voor de Nederlandse amazone Jody Van Gerwen. In het zadel van de 9-jarige Jamaica Hof Ter Zeedycke (Toulon) wist zij een chronotijd van 31.77 seconden op het scorebord te zetten. De Griekse Hannah Mytilineou mocht de top van het klassement afsluiten op de 5de plaats. Zij had er met de 14-jarige Laverin De Saar (Lavarin) 32.09 seconden voor nodig om de eindmeet te bereiken.

 

Leonie Peeters werd nog 7de met Belanda (Cristo 5), Christophe Vanderhasselt 11de met Oceans Skills (Odermus), Tatiana Troiani 14de met Cash Flow III (Calato) en Eleonore Lambilliotte 17de met Don Juan Van De Donkhoeve (Bamako de Muze).

 

TAGS   |   CASSIO RIVETTI   |   JOAO VICTOR CASTRO   |   LAETITIA SURIN

Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions