Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
22/11/2018 15:02 - Jumping

CSI2* Lier: Nico Van Der Plaetsen op kop!

In het Lierse Azelhof heeft Nico Van Der Plaetsen op de middag de 1.30m openingsrubriek van de CSI2* competitie op zijn naam geschreven! Samen met zijn 14-jarige schimmel Ultra Blue J (Mister Blue) klokte Van Der Plaetsen in deze tabel A rechtstreeks op tijd af in 54.91 seconden en was zo de beste van de 53 deelnemers.

 

Mathias Hazebroek wist de 2de plaats dan weer in eigen huis te houden. Hij stuurde de 11-jarige Hanibal (Darco) naar een finishtijd van 55.61 seconden en greep zo net naast de overwinning. De 3de plaats was voor de Française Alexa Hinard Dufour. Die kwam over de meet in 60.95 seconden en kon daarvoor rekenen op de 8-jarige Ah Quelle Flesch (Felton Du Mont). Jillian Terceira was dan weer goed voor de 4de plaats. Zij kruiste met de 10-jarige Iluna Di Cantero (Quadrillo) de meet in 61.47 seconden en moest zo genoegen nemen met een plaats naast het podium. De Zwitserse Emilie Stampfli tenslotte vervolledigde de top van het klassement op e 5de plaats. Zij zette met de 7-jarige Quidam Vom Ilum Ch (Quebracho Semilly) een tijd van 61.95 seconden op het scorebord.

 

Verderop in het klassement was er nog een 8ste plaats voor Angelique De Vuyst met Felicie Du Breux (Belitys de la Demi Lune), een 9de plaats voor Stefan Corten met Korinthe De Goedereede (Toulon), een 10de plaats voor Amber Bogaert met World Top Van De Steenberg (Nonstop) en een 12de plaats voor Charlotte Van Duppen met Nushuaia Z (Numero Uno).

 


Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions