Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
22/11/2018 13:16 - Jumping

CSIYH1* Lier: Anthonissen start met winst!

In eigen land wordt er deze week opnieuw internationaal gesprongen bij de familie Hazebroek in het Lierse Azelhof! In de openingsrubriek voor de 5- en 6-jarige paarden kwamen onze landgenoten bijzonder sterk voor de dag. Winst was er voor Bart Anthonissen en de BWP-gefokte Mister Grey Castanoo (Zirocco Blue VDL – F: Gerd Wauters). Het duo wist in de 2de fase de klok te stoppen op 29.54 seconden en wist zo de overige deelnemers het nakijken te geven.

 

De 2de plaats was voor regerend Wereldkampioen 6-jarige paarden Jeroen De Winter en zijn Mystic Van ’T Hoogeinde (Echo Van ’T Spieveld – F: Rony Thys). Zij kruisten de meet in 29.73 seconden en wisten zo net thuisruiter Mathias Hazebroek achter zich te laten. Die zette met de ook al BWP-gefokte Mystic C Van ’T Heyveld (Thunder Van De Zuuthoeve – F: Roger Schaerlaeken) de klok stil op 29.76 seconden en vervolledigde zo het integrale Belgische podium. Ook Ann Carton-Grootjans wist zich een plaats in de top van het klassement te veroveren. Zij stuurde haar Malissa de Muze (Vigo D’Arsouilles – F: Heli De Baere) naar een finishtijd van 30.45 seconden en nam zo de 4de plaats voor haar rekening. De ons land wonende Brit Joe Clee tenslotte was goed voor de 5de plaats. Hij kwam binnen in 30.55 seconden en kon daarvoor rekenen op de Zangersheide-gefokte Diego Maradonna 111 Z (Der Senaat 111 – F: Peter Van Santvoort & Stal Harrie Theeuwes NV), de volle broer van De Flor 111 Z.

 

Verder was er nog een 6de plaats voor Kirsten Rombouts met Minerva De Kalvarie (Elvis Ter Putte – F: N.V. Stal De Kalvarie), een 7de plaats voor Christophe Vanderhasselt met Pikap de Muze Z (Ponsee V – F: Joris De Brabander), een 8ste plaats voor Nick Moyaert met Mont Blanc V/D Waterhoeve (Sisley De La  Tour Vidal – F: Patrick Moyaert), een 9de plaats voor Laetitia Surin met Golden Lady Des Vergers (Sherman Sitte – F: Monique Sicard) en een 10de plaats voor Elisa Strubbe met Mika VD Wellington (Bamako de Muze – F: Emmeric Verheye).

 


Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions