Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
18/11/2018 21:22 - Jumping

Koen Vereecke 5de in de CSI4* GP van Rouen!

Onze landgenoot Koen Vereecke heeft zijn concours in het Franse Rouen afgesloten met een 5de plaats in de CSI4* GP! Vereecke, die zich samen met 11 anderen wist te plaatsen voor de barrage, zette met zijn 9-jarige Jativia (Cardento VDL) in 36.48 seconden de snelste tijd op het scorebord. Helaas kreeg hij onderweg een springfout waardoor hij dus vrede moest nemen met de 5de plaats.

 

Winst was er voor de Finse amazone Anna-Julia Kontio met haar 13-jarige Ornellaia (For Pleasure). Zij kruiste de meet in 38.81 seconden en wist zo de concurrentie achter zich te houden. Op de 2de plaats kregen we met Alexandra Ledermann nog een amazone. Zij kwam aan de finish in 38.98 seconden en kon daarvoor rekenen op de eveneens 13-jarige Requiem de Talma (Cento). De 3de plaats ging ex aequo naar de Zwitser Bryan Balsiger met de 10-jarige Clouzot de Lassus (Ugano Sitte) en de Française Margaux Bost met de 12-jarige As de Papignies (Kashmir Van Schuttershof). Zij hadden er beide 39.65 seconden voor nodig om de eindmeet te bereiken.

 

Naast Vereecke wist ook François Mathy Jr. zich in de prijzen te rijden. Hij werd 8ste met de 10-jarige Casanova de L’Herse (Ugano Sitte).

 

TAGS   |   ALEXANDRA LEDERMANN   |   ANNA-JULIA KONTIO   |   BRYAN BALSIGER   |   KOEN VEREECKE

Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions