Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
18/11/2018 21:03 - Jumping

CSIJ Opglab.: Anthony Philippaerts wint GP!

In het Sentower Park in Opglabbeek heeft de jonge Anthony Philippaerts vanmiddag de Grote Prijs voor de Juniors aan zijn palmares weten toe te voegen! De jongste Philippaerts rekende in de Grote Prijs op de 13-jarige hengst Forever d’Arco Ter Linden (Darco) en finishte in een barrage met 9 deelnemers in een tijd van 34.47 seconden. Hij bevestigde daarmee zijn goede vorm van de laatste weken.

 

Ook de 2de plaats bleef in eigen land en daarvoor zorgde amazone Emilia Housen. Die kruiste met haar 9-jarige Barika van de Helle (Clearway) de meet in 34.99 seconden en kwam zo ruim een halve seconde tekort om Philippaerts van de troon te stoten. Het brons was voor de Deen Gustav Christian Jacobsen. Die stuur de 11-jarige Zypern 4 (Landos) naar een finishtijd van 36.42 seconden en vervolledigde zo het podium. Net naast het podium strandde de Brit Oliver Tuff. Die klokte met de 10-jarige Darino B (Verdi TN) af in een snelle 34.63 seconden, maar kreeg onderweg een springfout. Dat was ook het geval voor de Deense Christine Thirup Christensen met haar 9-jarige Vedric (Hurlevent de Breka Hn SF). Alleen had zij er 36.28 seconden voor nodig om de eindmeet te bereiken.

 

Verder was er nog een 6de plaats voor Marthe Heudens met Best Mix Elien (Escuro), een 7de plaats voor Maartje Verberckmoes met Dedalus M2s (Ulysses) en een 9de plaats voor Max Sebrechts met Ad Blanez (Unaniem).

 


Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions