Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
18/11/2018 13:57 - Jumping

CSICh Opglab.: GP-winst voor Louise Ameeuw!

Onze landgenote Louise Ameeuw heeft zonet op het Youth Festival in het Limburgse Sentower Park de Grote Prijs voor de Children op haar naam weten te schrijven! In een barrage waarvoor zich 7 combinaties wisten te plaatsen was zij de beste met haar 10-jarige Lover Boy Z (Level Z). Ze snelde door de meet in 38.26 seconden en wist daarmee de concurrentie het nakijken te geven.

 

Naast de overwinning nam Ameeuw ook nog de 2de plaats voor haar rekening. Ditmaal stuurde ze de 7-jarige Bamako M’Aurea (Kannan) naar een finishtijd van 38.70 seconden. De 3de plaats ging dan naar onze Noorderburen en daarvoor zorgde amazone Emma Bocken. Die kwam door de chrono in 39.11 seconden en kon daarvoor rekenen op de 9-jarige Estera van de Vosberg (Warrant). De Britse Eleanor Simpson moest dan weer tevreden zijn met een plaats net naast het podium. Zij zette met de ook al 9-jarige My Lucky Day (Fetcher N) de klok stil op 40.69 seconden en werd zo dus 4de. Onze landgenote Charlotte Frederick mocht de top van het klassement afsluiten op de 5de plaats. Zij stuurde de 8-jarige Electron du Houssoit (Ogano Sitte) naar een eindtijd van 41.74 seconden.

 

Verder wist ook Luiz Felipe Neto de Azevedo zich met 2 paarden te plaatsen voor de barrage. Hij werd 6de met Elle Est Belle Van T&L (Quincerot Van T&L) en 7de met Signora (Stolzenberg).

 

TAGS   |   CHARLOTTE FREDERICK   |   EMMA BOCKEN   |   LOUISE AMEEUW

Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions