Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
18/11/2018 10:19 - Jumping

CSICh Opglab.: Morssinkhof wint opnieuw!

De jonge Viktor Morssinkhof kan met een tevreden gevoel terugblikken op zijn jeugdconcours in het Limburgse Sentower Park. Nadat hij vrijdag met de 12-jarige Bubsylon (Upsilon Van De Heffinck) al de 1.15m rubriek voor de Children wiste te winnen was hij vanmorgen opnieuw de beste! In een tabel A rechtstreeks op tijd kwam het duo over de eindmeet in 47.42 seconden en wist zo de concurrentie achter zich te laten.

 

De andere podiumplaatsen gingen naar Groot-Brittannië met op de 2de plaats Elsi Jacques en de 8-jarige Sirnunn Diamond Lad (Cavalier Land). Zij kruisten de eindmeet in 49.56 seconden en kwamen zo toch ruim 2 seconden tekort om Morssinkhof te bedreigen. De 3de plaats was dan voor Jake Myers. Die stuurde de 6-jarige Calcourt Qualvados (Westpoint Quickfire) door de meet in 50.36 seconden en verzekerde zich zo ook van een plaats op het podium. De Nederlandse Selma van Werkhoven haalde het podium dan weer net niet... Zij klokte met de 7-jarige Lovely Lady (Elvis Ter Putte) af in 50.51 seconden en moest zo tevreden zijn met de 4de plaats. Onze landgenote Louise Ameeuw tenslotte nam de 5de plaats voor haar rekening. Zij finishte met de 11-jarige Hallina de Muze (Tinka’s Boy) in 50.61 seconden.

 

Verder was er nog een 9de plaat voor Robbe van Boxstael met Elle de Laubry (Kannan), een 10de plaats voor Luka Roman met Muze van de Faunushoeve (Toulon) en een 11de plaats voor opnieuw Viktor Morssinkhof, ditmaal met de 10-jarige Care For Love (Cardento VDL).

 

TAGS   |   ELSI JACQUES   |   JAKE MYERS   |   VIKTOR MORSSINKHOF

Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions