Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
18/11/2018 09:43 - Jumping

CSIU25 Opglab.: Charles blijft Belgen voor..

Op het Youth Festival van Opglabbeek werd de dag gisterenavond afgesloten met de 1.45m hoofdrubriek voor de CSIU25 competitie. Onze landgenoten kwamen daarin opnieuw sterk voor de dag, maar het was wel de Brit Harry Charles die met de overwinning ging lopen. Samen met de 10-jarige Doulita (Wittinger VDL) snelde hij naar een chronotijd van 53.14 seconden en wist zo een trio Belgen voor te blijven.

 

De eerste van dat trio Belgen was amazone Maartje Verberckmoes met haar 9-jarige hengst Jugano van de Vosberg (Ogano Sitte). Zij kruiste de meet in 53.38 seconden en kwam zo net tekort om de Charles van de troon te stoten. Ook Pieter Clemens was opnieuw in de bovenste regionen van het klassement terug te vinden. Hij zadelde de 9-jarige Quintini (Quintender) en werd 3de na een finishtijd van 54.68 seconden. Thibault Philippaerts was de 3de Belg in het rijtje. Hij kwam met de 8-jarige Krapuul F (Diamant de Semilly) over de meet in 56.10 seconden en moest zo genoegen nemen met een plaats net naast het podium. De Deense Clara Hallundbaek tenslotte mocht de top van het klassement afsluiten op de 5de plaats. Zij zette met de 11-jarige Hh Best Buy (Baloubet du Rouet) een tijd van 57.18 seconden op het scorebord.

 

Voor Rachel Steffen was er nog een 7de plaats met LIghtning (Gitano Van Berkenbroek) en voor Lien van Ende een 12de plaats met Curiosity (Caretino).

 


Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions