Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
17/11/2018 23:02 - Jumping

CSI4* Rouen: Ook Mathy Jr. wordt 6de!

Nadat Frédéric Vernaet vanmorgen de dag al startte met een 6de plaats in Rouen was er vanavond ook voor François Mathy Jr. een 6de plaats in een 1.40m rubriek. In een tabel C, waarbij de behaalde strafpunten worden omgezet naar extra seconden, klokte hij met de 13-jarige Falco van de Clehoeve (Quickfeuer Van Koekshof) af in 74.29 seconden en strandde zo net naast de top 5 van het klassement.

 

De volledige top 5 van het klassement bleef trouwens in Frankrijk met helemaal bovenaan Patrice Delaveau en de 9-jarige Vestale de Mazure Hdc (Landor S). Zij toverden in deze tabel A rechtstreeks op tijd een chronotijd van 71.56 seconden op het scorebord en wisten zo de concurrentie te verschalken. Net na Delaveau kwam Edward Levy met zijn 12-jarige Starlette de La Roque (Jumpy des Fontaines). Zij kwamen over de meet in 71.79 seconden en moesten zo dus tevreden zijn met zilver. Harold Boisset was de 3de man op het podium. Hij finishte in 72.05 seconden en kon daarvoor rekenen op de 8-jarige Katinka vh Valenberghof (Corland). Geoffroy de Colligny met de 13-jarige Raimondo du Plessis (Calin du Plessis) en Mathieu Billot met de 9-jarige Chacon Ls La Silla (Chapultepec La Silla) namen de andere 2 plaatsen in de top 5 voor hun rekening. De Colligny zette de klok stil op 73.05 seconden terwijl Billot een tijd liet noteren van 73.82 seconden.

 

TAGS   |   EDWARD LEVY   |   FRANçOIS MATHY JR   |   HAROLD BOISSET   |   PATRICE DELAVEAU

Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions