Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
17/11/2018 22:38 - Jumping

CSIJ Opglab.: Baerts leidt Belgisch podium!

De Belgen blijven het goed doen in de rubrieken voor de Juniors in het Sentower Park! Nadat Marthe Heudens vanmorgen de dag al startte met een overwinning in de 1.30m rubriek was het vanavond in de 1.40m rubriek de beurt aan Caro Baerts om een nieuwe overwinning aan haar palmares toe te voegen. Ze reed de 11-jarige Hero Van Heiste (Flipper d’Elle) naar een chronotijd van 57.21 seconden en wist zo de concurrentie overtuigend achter zich te houden.

 

Margot Alongi was degene die het dichtst in de buurt wist te komen. Zij kruiste met haar 9-jarige Reclab II G (Cesano II) echter de meet in 63.65 seconden en moest zo duidelijk haar meerdere erkennen in Baerts. Max Sebrechts nam dan weer de 3de plaats voor zijn rekening. Hij finishte met de 13-jarige Fantast (Muscaris d’Ariel) in 64.85 seconden en vervolledigde zo het integrale Belgische podium. Net naast dat podium strandde de Deense amazone Caroline Rehoff Pedersen. Die zette met de 13-jarige Rubens de Laume (Tam Tam) de klok stil op 65.25 seconden en moest zo tevreden zijn met de 4de plaats. De Britse Sienna Charles sloot de top van het klassement af op de 5de plaats. Haar eindtijd met de 11-jarige Controe (Wender R) was 65.73 seconden.

 

Verder was er nog een 6de plaats voor Alexander Housen met Esprit van de Wellington (Orlando), een 7de plaats voor Jinse van der Haegen met Juventus van de Het Blauwhof (Toulon) en een 9de plaats voor Ruben van Dyck met Joline van het Exelmanshof (Thunder van de Zuuthoeve).

 

TAGS   |   CARO BAERTS   |   MARGOT ALONGI   |   MAX SEBRECHTS

Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions