Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
17/11/2018 22:14 - Jumping

CSIP Stuttgart: Sercu net buiten de top 5!

Tussen de grote proeven door stond vanmiddag op de Stuttgart German Masters de FEI Jumping Ponies’ Trophy geprogrammeerd. In deze 1.35m rubriek wisten 10 van de 21 combinaties die aan de start verschenen in de basisomloop de 0 op het scorebord te houden en zich te plaatsen voor de barrage. Een van hen was onze landgenote Aline Sercu met haar 8-jarige Opaline Optima (Orchid’s Romario II 271). Sercu, die zich ook gisteren als wist te klasseren, strandde op de 6de plaats nadat Opaline een balk uit de lepels sprong in een tijd van 43.33 seconden.

 

De overwinning was voor de Ier Max Wachman. Die reed de 13-jarige Cuffesgrange Cavalidam (Luidam) naar een finishtijd van 30.16 seconden en wist daarmee de concurrentie te verschalken. De 2de plaats was voor de Britse amazone Nicole Lockhead Anderson. Die hield het ook opnieuw foutloos en klokte met Gangnam Style II af in 31.88 seconden. De 3de plaats was voor de Ierse amazone Katie Power. Die kruiste met de 16-jarige Ghost Rider de meet in 32.53 en vervolledigde zo het podium.  De Duitse Giulia Maria Schöttler met de 9-jarige Manni (Eiluns Monopoly) en de Ierse Aisling Mcguinness met de 13-jarige Calimero (Casper) waren de andere 2 gegadigden in de top 5 van het klassement.  

 

TAGS   |   ALINE SERCU   |   KATIE POWER   |   MAX WACHMAN   |   NICOLE LOCKHEAD ANDERSON

Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions