Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
17/11/2018 21:49 - Jumping

CSIU25 Opglab.: Winst voor Esther Schelfaut!

In het Sentower Park heeft onze landgenote Esther Schelfaut vanmiddag de 1.35m rubriek van de CSIU25 competitie op haar naam weten te schrijven! Schelfaut zadelde de 7-jarige merrie Lalique (Free Style) en wist in deze tabel A rechtstreeks op tijd de chrono te stoppen op 55.62 seconden.

 

De Ierse Sophie Dalm was degene die haar het vuur aan de schenen wist te leggen. Zij kwam met de 8-jarige Katana Ter Damme (Quorum de Laubry d’11) echter aan de meet in 55.90 seconden en moest zo nipt het onderspit delven. De 3de plaats was voor de Brit Graham Gillespie, die gisteren nog de rubriek wist te winnen. Hij stuurde de 8-jarige Kylian van de Noordheuvel (Thunder Van De Zuuthoeve) naar een finishtijd van 57.36 seconden en had zo dus opnieuw een podiumplaats te pakken. De andere plaatsen in de top 5 bleven dan weer in eigen land met op de 4de plaats Pieter Clemens. Die kwam met de 10-jarige Caldero (Camaro M) over de finish in 59.98 seconden en moest zo vrede nemen met de 4de plaats. Lien van Ende was dan weer goed voor de 5de plaats. Zij had er met de 9-jarige Cita P Z (Calvaro Z) 60.76 seconden voor nodig om de finish te bereiken.

 

Verderop in het klassement was er dan nog een 12de plaats voor Camille Demolie met Kalinka Van ’t Heike (Goldfever Van ’t Heike).

 

TAGS   |   ESTHER SCHELFAUT   |   GRAHAM GILLESPIE   |   LIEN VAN ENDE   |   PIETER CLEMENS   |   SOPHIE DALM

Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions