Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
17/11/2018 21:32 - Jumping

CSI5*-W Stuttgart: Karel Cox scoort opnieuw!

Onze landgenoot Karel Cox is aan goed concours bezig op de Stuttgart German Masters! Hij wist zich vanmiddag opnieuw in de prijzen te rijden in de 1.45m rubriek die tevens meetelde voor de Longines Ranking. Samen met de 8-jarige Chalino Z (Chippendale Z) kwam de voormalige Belgisch Kampioen aan de meet in 44.23 seconden en greep zo net als gisteren nipt naast een podiumplaats.

 

Helemaal bovenaan het klassement zagen we de Duitser Felix Hassmann met de 13-jarige SL Brazonado (SI Baluarte). Hij wist de klok te stoppen op 42.23 seconden en had zo dus opnieuw een overwinning te pakken. Zijn landgenoot Andreas Kreuzer nam vervolgens de 2de plaats voor zijn rekening. Hij zadelde de 9-jarige Easy Blue (Chacco Blue) en kruiste de meet in 42.43 seconden. Ook d Ier Billy Twomey wist het nog sneller te doen dan Cox. Twomey finishte met de 14-jarige Ardcolum Duke (Gypsy Duke) in 43.07 seconden en verzekerde zich zo van een plaats op het podium. Die laatste die zich een plaats in de top 5 van het klassement wist toe te eigenen was de Nederlander Jur Vrieling, die de voorbije dagen al eens 1ste en 2de werd. Vrieling reed de 12-jarige Baltic VDL (Quaprice Bois Margot) door de meet in 44.57 seconden en werd zo dus 5de.

 

Naast Karel Cox was ook Jos Verlooy opnieuw een van de prijswinnaars. Hij werd 6de met zijn 9-jarige Japatero VDM (Eldorado van de Zeshoek).

 

TAGS   |   ANDREAS KREUZER   |   BILLY TWOMEY   |   FELIX HASSMANN   |   KAREL COX

Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions