Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
17/11/2018 21:14 - Jumping

CSI4* Rouen: Vernaet net buiten de top 5!

Op Equiseine in het Franse Rouen startte de dag vanmorgen met een 1.40m rubriek voor de CSI4* competitie. De beste Belgische prestatie kwam daarin van T&L-ruiter Frédéric Vernaet. Die wist met de 9-jarige Dieu Merci Van T&L (Toulon) wel alle balken in de lepels te houden, maar werd bestraft met een puntje voor tijd. Zijn prestatie leverde hem echter nog wel een 6de plaats op.

 

We kregen opnieuw een Franse overwinning dankzij Benoit Cernin en zijn 9-jarige Venivici de Beaufour (Mylord Carthago). Hij wist in deze tabel A rechtstreeks op tijd de klok te stoppen op 60.45 seconden en wist daarmee net zijn landgenoot Max Thirouin voor te blijven. Die stuurde de eveneens 9-jarige Jewel de Kwakenbeek (Cicero Z Van Paemel) door de eindmeet in 60.54 seconden en moet zo tevreden zijn met de 2de plaats. Zij kregen op het podium het gezelschap van de Zwitser Bryan Balsiger. Die klokte met de ook al 9-jarige Jenkins Ter Doorn (Numero Uno) af in 64.10 seconden en werd zo 3de. De Française Alexandrea Francart nam de 4de plaats voor haar rekening. Zij zette met de 8-jarige Aladin du Gast (Ogano Sitte) de klok stil op 65.82 seconden en strandde zo naast het podium. De Zweedse Stephex-amazone Jonna Ekberg mocht de top van het klassement afsluiten op de 5de plaats. Zij kruiste met de 11-jarige Sx Hidalgo VG (Quadrillo) de meet in 66.18 seconden.

 

TAGS   |   BENOIT CERNIN   |   BRYAN BALSIGER   |   FREDERIC VERNAET   |   MAX THIROUIN

Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions