Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
17/11/2018 20:41 - Jumping

CSIJ Opglab.: Ochtendwinst voor Heudens!

In het Sentower Park in Opglabbeek waren het vanmorgen de Juniors die als eerste terug in de ring verschenen. In de Prijs Kentucky Horsewear over een hoogte van 1.30m was het onze landgenote Marthe Heudens die de eindlaureate werd met haar 14-jarige merrie Best Mix Evana (Querlybet Hero). In een tabel A rechtstreeks op tijd kwam Heudens over de eindmeet in 58.08 seconden en bleef zo als enige onder de grens van de 60 seconden.

 

Ook de 2de plaats bleef in eigen land en daarvoor zorgde Margot Alongi, die donderdag nog de openingsrubriek wist te winnen. Alongi klokte af in 60.79 seconden en kon daarvoor rekenen op de 10-jarige Unestar de Bettegney (Quaprice). De 3de plaats was voor de Ierse amazone Orla Duffy en haar 11-jarige Frederic 139 (Forinth). Zij kruisten de meet in 61.42 seconden en vervolledigden zo het podium. De andere plaatsen in de top 5 gingen naar Groot-Brittannië met op de 4de plaats Oliver Tuff. Die snelde met de 9-jarige Esgracia (Warrant) door de meet in 61.97 seconden en had zo amper 1 honderdste van een seconde voorsprong op zijn landgenote Sienna Charles. Die vervolledigde de top 5 van het klassement met haar eveneens 9-jarige Bambina (Cassini I).

 

Verder was er nog een 6de plaats voor Aaron Tijskens met Evita Jv H Z (Echo Van ’t Spieveld), een 9de plaats voor Jinse van der Haegen met Babeloub vh Roelhof Z (Balou du Rouet) en een 12de plaats voor Zara Poels met Lolita de Laubry (Flamenco Desemilly).

 

TAGS   |   MARGOT ALONGI   |   MARTHE HEUDENS   |   ORLA DUFFY

Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions