Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
17/11/2018 07:01 - Jumping

CSI4* Rouen: Budd net naast het podium!

In het Franse Rouen stond er gisterenavond als slotrubriek nog de 1.50m hoofdrubriek op het programma! 18 van de 79 combinaties die aan de start verschenen slaagden erin om in de basisomloop de 0 op het scorebord te houden en zich zo te plaatsen voor de barrage. Een van hen was onze landgenoot Nathan Budd die in het zadel zat van de 10-jarige Cadix des Rosiers (Kashmir Van Schuttershof). Budd wist ook in die barrage alle balken netjes in de lepels te houden en klokte af in 36.37 seconden wat hem een 4de plaats opleverde.

 

Het waren opnieuw de Fransen die wisten te domineren met kop Olivier Guillon en de 9-jarge Vitot du Chateau (Toulon). Die toverde een chronotijd van 34.01 seconden op het scorebord en wist daarmee de concurrentie te verschalken. Raphael Goehrs was dan weer goed voor de 2de plaats. Die stuurde de 9-jarige Victorio des Frotards (Barbarian) rond in 34.90 seconden. Harold Boisset vervolledigde het integrale Franse podium met de ook al 9-jarige Verone de La Roque (Kannan). Zij hadden er 35.75 seconden voor nodig om de eindmeet te bereiken. De 5de plaats tenslotte was voor Guillaume Foutrier die beroep deed op de 9-jarige Valdocco des Caps (Numer One d’Iso). Hij kruiste de meet in 37.02 seconden.

 

Verder was er voor ons land nog een 17de plaats voor vice-Belgisch Kampioen Arnaud Doem met zijn Hocus Pocus de Messitert (Quidam de Revel).

 

TAGS   |   HAROLD BOISSET   |   NATHAN BUDD   |   OLIVIER GUILLON   |   RAPHAEL GOEHRS

Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions