Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
17/11/2018 00:41 - Jumping

CSI4* Rouen: Vereecke wordt opnieuw 3de!

Koen Vereecke startte de dag in het Franse Rouen vanmorgen al met een 3de plaats in de 1.35m ochtendrubriek en deed dit vanmiddag nog eens fijntjes over! In de Prijs Toyota, een 1.40m rubriek in 2 fasen, reed hij zich dus opnieuw naar een plaats op podium. Hij zadelde de 8-jarige Copiapo Z (Calvaro Z) en reed de merrie naar een finishtijd van 25.66 seconden.

 

De Fransman Laurent Goffinet mocht net als gisteren bovenaan het podium plaatsnemen. Hij stuur de 9-jarige Valkyrie Condeenne (L’Arc de Triomphe Bois Margot) rond in 24.65 seconden en was zo dus opnieuw de beste. Ook zijn landgenoot Patrice Delaveau wist de prestatie van Vereecke nog te verbeteren. Hij kruiste met de 10-jarige Uraeus Blanc Hdc (Nabab de Reve) de meet in 25.12 seconden en nestelde zich zo dus op de 2de plaats. Harold Boisset hield vervolgens ook nog de 4de plaats in eigen land. Hij zette met de 8-jarige Katinka Vh Valenberghof (Corland) een tijd van 25.91 seconden op het scorebord en strandde zo net naast het podium. De Britse Ellen Whitaker tenslotte mocht de top van het klassement afsluiten op de 5de plaats. Hij haalde met de 9-jarige Casaktie (Cascari) de finish in 26.23 seconden.

 

Ook Bart Clarys haalde nog net de prijzen. Hij werd 16de met zijn Geste van de Vihta (Zirocco Blue VDL).

 

TAGS   |   KOEN VEREECKE   |   LAURENT GOFFINET   |   PATRICE DELAVEAU

Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions