Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
17/11/2018 00:28 - Jumping

CSI5*-W Stuttgart: Verlooy net buiten top 5

Jos Verlooy blijft de goede prestatie opstapelen op de Stuttgart German Masters! Nadat hij zich gisteren al in 2 rubrieken wist te klasseren was het vanavond opnieuw raak! In de Prize of Aragon Robotics, een 1.50m rubriek rechtstreeks op tijd viel, hij met zijn 9-jarige Japatero VDM (Eldorado van de Zeshoek) net buiten de top 5 van het klassement nadat hij de klok had weten te stoppen op 62.62 seconden.

 

De winst was net als gisteren in de hoofdrubriek voor de Zwitser Pius Schwizer. Die kruiste met de 9-jarige About A Dream (Clinton) de meet in 61.07 seconden en wist zo de concurrentie de loef af te steken. De andere podiumplaatsen bleven in eigen land met op de 2de plaats Denis Nielsen en de 12-jarige DSP Cashmoaker (Calido I). Zij hadden er 61.37 seconden voor nodig om de eindmeet te bereiken en wisten zo Marcus Ehning acher zich te laten. Die vervolledigde met zijn 13-jarige hengst Comme Il Faut (Cornet Obolensky) het podium na een chronotijd van 62.08 seconden. Net naast het podium zagen we de Fransman Olivier Robert. Die reed de 9-jarige Vivaldi Des Meneaux (Chippendale Z) naar een chronotijd van 62.09 seconden en moest zo tevreden zijn met de 4de plaats. Philipp Weishaupt tenslotte hield de 5de plaats opnieuw in Duitsland. Hij klokte met de 11-jarige Asathir (Diamant de Semilly) af in 62.11 seconden.

 

Naast Jos Verlooy was ook Pieter Devos een van de prijswinnaars. Hij werd 11de met Jade Vd Bisschop (Ogano Sitte).

 

TAGS   |   DENIS NIELSEN   |   JOS VERLOOY   |   MARCUS EHNING   |   PIUS SCHWIZER

Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions